Ria afgelopen jaar meer opgewekt

Ria afgelopen jaar meer opgewekt

Na een energiezuinige alles-brander en het isoleren van de muren en ramen, wilde ik nog iets doen om goed bezig te zijn met het milieu.

En omdat ik mijn broer ook zo enthousiast hoorde over zonnepanelen, was ik aangestoken. Mijn besluit kwam na een gesprek met Pim van sunisfree die alles goed uitlegde in gewone taal.

Ik heb gekozen voor sunisfree, omdat Pim mij het vertrouwen gaf en omdat het bedrijf in Wassenaar mijn woonplaats is. Alle beloftes zijn na gekomen en na deze prachtige zomer met heel veel zonuren hebben mij zonnepanelen zelfs meer opgeleverd dan voorgerekend door sunisfree. Ook met mijn idee om de panelen op verschillende manieren neer te leggen, zodat ik zoveel mogelijk opbrengst verdeeld over de dag heb, is goed opgepakt en uitgepakt.

Nu ik ook een elektrische auto heb word ik al bijna energieneutraal!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.