fabriekshal, winkel, schoolgebouw, restaurant en kantoor

Zonnepanelen op uw bedrijf rendeert. Kantoor, winkel, fabriekshal, restaurant of schoolgebouw? Altijd is het een slimme investering. En er zijn stimuleringsregelingen voor zowel grote als kleinere installaties.

Veel vragen, weinig tijd

Zonnepanelen zijn fiscaal aantrekkelijk en u bespaart hiermee op uw energiekosten. Maar u heeft het te druk met uw bedrijfsvoering om u te verdiepen in zaken als opbrengst zonnepanelen, welke omvormer is het meest geschikt? en hoe zit het met de belasting?
Bij ons bent u hiervoor aan het goede adres. Wij installeren immers al jarenlang zonnepanelen bij bedrijven in heel Nederland. Wij helpen u zonder problemen, neem gerust contact met ons op.

De allerbeste merken voor een scherpe prijs

Hoe groot of klein het project ook is. Zonnepanelen leveren direct energie op. En dus een besparing. Dit komt ook omdat we uitsluitend werken met A-merken. Voor onze zonnepanelen hebben we gekozen voor Risen Energy, Panasonic HIT, TSCM Solar, Chinaland en Ulica Solar. Voor de omvormers werken we met SMA, GRoWatt en SolarEdge.

Fiscaal aantrekkelijk en geen last van prijsstijgingen

De fiscus maakt de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijk. Zoals gezegd, wij helpen u er graag mee. Daarnaast bent u dankzij de zonne-energie (voor een deel) energie-zelfvoorzienend. Hierdoor krijgt u minder last van prijsstijgingen en accijnsverhogingen.

De fiscale mogelijkheden van zonne-energie (sinds maart 2015)

 • Milieu-investeringsafrteek (MIA)
 • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)
 • Willekeurige afschrijving milieu investeringen (VAMIL)
 • Energie-investeringsaftrek (EIA)
 • Stimulering Duurzame Energieproductie + (SDE+)
 • Salderen (voor aansluitingen tot 3X80 Ampre)

Ook kunt u aantrekkelijk geld lenen met de Groenfinanciering: o.a. door Rabobank.

De sterke punten van SunisFree

 • SunisFree heeft jarenlange ervaring. Elk dak is anders en vraagt om een andere oplossing. U krijgt advies op maat. Eerlijk en deskundig. En hierbij verliezen wij het esthetische aspect niet uit het oog.
 • Onze zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn door onafhankelijke instituten als TUV gekeurd. U bent hierdoor verzekerd van een betrouwbaar systeem, de prestaties zijn immers verifieerbaar.
 • perfecte installatie door vakbekwame installateurs. Onze vaste installatieteams werken alles, uiteraard in overleg met u, tot in detail af. We zorgen dat de panelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormers op een veilige plek hangt.
 • Natuurlijk verzorgen wij ook de aansluiting in de meterkast en eventuele aanpassingen. Dit alles volgens NEN 1010.
 • Onze prijzen zijn inclusief. U heeft geen onverwachte kosten achteraf en weet dus direct waar u aan toe bent.

Contact

Wilt u meer weten? Bel/ mail ons gerust.

Telefoon: +31 (0)6-41219181
E-mail: info@sunisfree.nl
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 17.00 uur. Vraag naar Pim Schram.

Project Bonifacius

Project Maaldrift

Project Hotspot Hutspot